Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • €15 - Tijdelijk aanbod

Disco DAISY

Snelle Links

Een nieuw concept bij Alkmaar Cruises!

Twee weken geleden hebben wij 24 uur voor afvaart een goed feestje gevierd. Een last-minute beslissing waar stiekem best veel nieuwsgierigen op af kwamen. Het bleek zo onwijs gezellig en er kwamen zoveel positieve reacties dat we dit door gaan zetten. Het idee speelde al wat langer, maar we gaan er nu dus echt werk van maken.
Disco DAISY wordt daarom het eerste drijvende dans-café van Alkmaar!
Zie je jezelf al met al je vrienden en vriendinnen staan in de verwarmde salon of op het zonnedek met een drankje in je hand en je zonnebril op je hoofd terwijl je naar de pompende beats luistert van onze resident-DJ?
Wij wel! Daarom zitten er bij je ticket, naast de tijdelijke korting, ook nog eens 3 drankjes uit onze bar erbij inbegrepen.
Voor de Grand Opening hebben we een “gemaskerd bal” thema. Trek je masker uit het stof, zet hem op en haal je wat-ben-jij-lekker-bezig-shotje af bij de bar! Vraag vervolgens jouw hitje aan bij de DJ en laat het dak eraf gaan!
Verder hebben we nog op het achterdek een levensgroot gouden fotoframe om jullie cruise onvergetelijk te maken.

Zaterdag 29 januari is de eerste editie. Wees op tijd, uiterlijk 15 min voor afvaart kan je opstappen en stipt 16:00 uur vertrekt het schip vanaf het Voormeer 26F. Om 19:00 uur meren we weer af. Voorkom drukte op de kade en parkeer je fiets bij het haventje. Het 3G-beleid zal worden gehanteerd. Tot zaterdag!

P.S.: Om jouw tickets veilig te stellen klik je in de agenda op de datum en vervolgens op “16:00 Disco DAISY”

UPDATE: 50% van de tickets in 2 dagen verkocht. Wees er dus snel bij!

Volwassene (18+)
20
15
Skip to toolbar