Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer
Back to Blog

Checklist Host(ess)

OPSTARTEN:
– Verlichting AAN in salon, buffet & toilet
– Evt. gedroogd wasgoed van vorige vaartocht in de wastas stoppen
– Koelkast check AAN (time-schakelaar zit links boven koelkast, koelkast moet je horen draaien)
– IJsmachine vullen met kraanwater en AAN. 3 seconden op het aan/uit-knopje drukken tot het lampje oranje wordt.
– Vaaropdracht doorlezen
– Raampje bar open. Let op: met 2 handen doen want hij kan in het water vallen.
– Gordijntjes bij drankflessen OPEN
– Bierleidingen doorspoelen indien koppeling NIET op het fust zit (zie QR voor handleiding)
– Check bierkoeler AAN (temperatuur is zichtbaar en rond de 1 graden)
– Koffiezetapparaat (indien van toepassing) & geluidsinstallatie AAN
– iPad AAN (ww: 225588) en playlist selecteren en afspelen
– Koffie & thee zetten indien van toepassing. LET OP: geen koffie en thee tegelijk zetten (of andere grote verbruikers aanzetten) zonder dat de generator draait, anders klapt de walstroom-zekering op de kade. Je kan hem zelf resetten via het luikje op de stoomkast op de wal door de schakelaar omhoog te zetten
– Soeppan en/of chafing dishes AAN (stand 4) & vullen met water (3/4 kan per bak) indien van toepassing
– Kaarsjes aansteken (alleen ‘s avonds)
– Zodra de generator draait én de walstroom los is vaatwasser AAN indien van toepassing

AFLSUITEN:
– Barvoorraad controleren & aanvullen
– Turflijst & aan te vullen voorraad doorgeven via QR-code
– Vaatwasser UIT, leeg laten spoelen en op een kier zetten i.v.m. vocht (zie QR voor handleiding)
– Koelkast AAN laten, gaat vanzelf uit op timer (time-schakelaar links boven v/d koelkast)
– IJsmachine UIT en leeggooien in de spoelbak
– Check bierkoeler UIT (geen temperatuur meer te zien)
– Koffiezetapparaat & geluidsinstallatie UIT
– Ipad UIT en opbergen in de kast
– Soeppan & chafing dishes UIT & schoonmaken
– Kaarsjes UIT
– Bar, vaatwasser en koffiezetapparaat (let op oud koffiefilter) schoonmaken
– Buffet opruimen en schoonmaken indien van toepassing. Catering-spullen terug in de transportkisten. Je hoeft niets weg te gooien of schoon te maken
– Toiletten schoonmaken, prullenbakjes legen, wasbakje schoonmaken & handdoek vervangen
– Tafels afnemen
– Koffiebakjes & theedoos bijvullen
– Stofzuigen en dweilen (koud water en weinig sop). Deze graag na afloop schoonmaken en onderdelen te drogen leggen
– Bierleidingen DOORSPOELEN indien deze langer dan 3 dagen niet gebruikt wordt (conform vaaropdracht)
– Afval in de machinekamer zetten en vuilzakken vervangen
– Nat wasgoed uithangen om te drogen, rest in een tas verzamelen
– Raampje bar dicht. Let op: met 2 handen doen want hij kan in het water vallen
– Gordijntjes bij drankflessen DICHT
– Verlichting UIT in salon, buffet & toilet
– Alle deuren afsluiten

Fijne middag/avond, bedankt voor je inzet en tot volgende keer!

  • Posted in: