Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Informatie voor bedrijven

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Wat biedt Alkmaar Cruises
Voor wie een uniek bedrijfsuitje wilt organiseren is bij ons aan het juiste adres.
Aan boord van partyschip Amalia kan je tot 75 collega’s ontvangen, bij goed én slecht weer. Onze diverse rondvaarten bieden voor elk soort bedrijf de beste mogelijkheden. Voor teambuilding-activiteiten, gewoon een dagje erop uit of grote bedrijfsfeesten met DJ is onze partyboot perfect uitgerust. Zo is er bijvoorbeeld feestverlichting aan boord, een buffettafel, een TV voor PowerPoint-presentaties en een draadloze microfoon.

Waarom bedrijven met ons meevaren
Het grootste voordeel van een bedrijfsevenement op een schip is dat iedereen bij elkaar is en zo de focus bewaard blijft. Dat terwijl jullie gezamenlijk de unieke ervaring aan boord beleven tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Daarnaast kunnen de collega’s genieten van een borrel of compleet verzorgd buffet tussen de formaliteiten door.
Halverwege even van boord stappen om de benen te strekken? Geen probleem! We meren graag even af zodat iedereen even een frisse neus kan halen om daarna weer verder te gaan of af te sluiten met een borrel.
In de tussentijd kunnen wij de salon ombouwen tot feestzaal zodat jullie alle ruimte hebben om te netwerken en misschien nog wel even met de voetjes van de vloer kunnen gaan.

Prijzen
Je vaart bij ons al vanaf 2 uur. Verlengen is mogelijk per half uur. De eerste 2 uur kosten €375,- per uur, daarna €150 per half uur. Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw
Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden. Daarnaast staat de aftrekbare btw netjes erbij vermeld.

Inrichting
Standaard staat onze salon in de ‘diner-opstelling’. Dat wil zeggen dat er 9 tafels met 6 stoelen (54 zitplaatsen) zijn. Voor presentaties kunnen we de salon ombouwen met bijvoorbeeld een carré- of, theater-opstelling (max. 75 zitplaatsen) of één grote vergadertafel. Bij mooi weer kunnen jullie eventueel ook van het grote overdekte zonnedek gebruikmaken.

Ons advies
Wij raden voor bedrijven één van de onderstaande rondvaarten aan. Tussen het vergaderen even de benen strekken? We meren op verzoek af bij bijvoorbeeld de Zaanse Schans Neem contact met ons op en wij gaan voor jullie aan de slag.

Contact
Stuur een berichtje via het contactformulier of bel ons op 06-30415318 en we gaan ermee aan de slag.