Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Meest geboekte arrangement

Zaanse Schans Cruise – privégroepen

Snelle Links

Opstapplaats: Voormeer 26F te Alkmaar (bij de Accijnstoren). Auto’s parkeren in Schelphoek garage op 3 min. loopafstand. Uitrijkaarten aan boord verkrijgbaar (€ 10)

Groepen tot 20 personen
1500
Elke volgende volwassene
65
Elk volgend kind (3-12 jaar)
32,50
Baby
Gratis

Een schitterende cultuurhistorische dagtocht

Geniet van de prachtige Hollandse luchten terwijl het weidse landschap van de Schermer, de Noord-Hollandse meren en het Zaanse Erfgoed aan je voorbij glijden.

Op de heenreis wordt een luxe broodjeslunch* met een soepje geserveerd. We varen via het Alkmaardermeer door de beroemde ‘bocht van Wormerveer’ langs het eeuwenoude Zaanse industriële erfgoed. We meren af direct aan een echt werkende houtzaagmolen. Hier haalt de molenaar jullie op en vertelt met trots alles over zijn houtzaagmolen en kunnen jullie zelf de molen en het omliggende terrein ontdekken. Daarna is er tijd om zelfstandig de Schans verkennen. Terug aan boord wordt thee en/of koffie met appeltaart en slagroom geserveerd.

Gedurende de hele cruise is de scheepsbar geopend om drankjes en borrelgarnituur te bestellen. Pinnen is mogelijk!

Het is voor groepen mogelijk om deze cruise naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een all-inclusive drankenarrangement en/of compleet verzorgd buffet* naar keuze. Stuur ons een berichtje of bel 06 – 30 41 53 18 voor je eigen ‘dagtocht op maat’. Prijzen op aanvraag.

*Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten!