Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Trouwen bij Alkmaar Cruises

Unieke trouwlocatie en perfect voor een trouwfeest

Trouwen aan boord

Trouwen aan boord
Partyschip Amalia is een officiële trouwlocatie in de gemeenten Alkmaar en Uitgeest. Bij onze vaste ligplaats direct aan het gezellige centrum van Alkmaar stappen jullie aan boord, met een parkeergarage op 3 minuten lopen van ons schip. Tevens is het mogelijk om met uw trouwauto direct tot aan de valreep te rijden, waar al jullie gasten met een glas bubbels jullie aan boord opwachten en verwelkomen. Speciaal voor jullie rollen we de rode loper uit!

Partyschip Amalia
Onze feestboot is met haar 25 meter en 4 dekken ruim en divers. Zo kan je heerlijk borrelen op het achterdek, van het uitzicht genieten op het overdekte zonnedek, loungen in zitzakken op de boeg of in de verwarmde salon heerlijk vertoeven bij wat slechter weer. 

Ons recent gerenoveerde interieur straalt niet alleen klasse uit, maar is ook nog eens in een handomdraai om te bouwen tot feestzaal. Zo kan je met 54 gasten zittend dineren of tot 75 gasten aan boord ontvangen voor de ceremonie of het feest. Voor de feestopstelling is ons schip perfect uitgerust met een professioneel geluidssysteem, meerdere discolampen & lasers én kan onze DJ worden ingezet om het helemaal compleet te maken.

Jullie wensen, wij regelen het
Alkmaar Cruises staat voor gezellig, gastvrij, genieten. We zetten graag dat stapje extra om jullie dag onvergetelijk te maken. Verse bloemen, live muziek, het schip vooraf versieren, je lievelingsdrankje aan boord: het kan allemaal! We hebben tevens een uitgebreide menukaart met verschillende buffetten en sitting- & running diners. Live cooking aan boord behoort ook tot de mogelijkheden. 

Willen jullie liever opstappen op een andere locatie? Geen probleem! Toch trouwen op het vaste land? Ons partyschip leent zich ook perfect om een vrijgezellenfeest op te vieren.

Ons advies
Wij raden voor de trouwceremonie, trouwfeesten en/of vrijgezellenfeesten de onderstaande rondvaarten aan. Hebben jullie een speciale wens? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij gaan voor jullie aan de slag.