Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Compleet verzorgd

Fort Marken-Binnen Cruise

Snelle Links

Opstapplaats: Voormeer 26F te Alkmaar (bij de Accijnstoren). Auto’s parkeren in Schelphoek garage op 3 min. loopafstand. Uitrijkaarten aan boord verkrijgbaar (€ 10)

Groepen tot 20 personen
1600
Elke volgende volwassene
69
Elk volgend kind (3-12 jaar)
34,5
Baby
Gratis

Een cultuurhistorische dagtocht voor eenieder

Een schitterende vaartocht door het weidse Noord-Hollandse landschap naar het Fort bij Marken-Binnen.
Tijdens de cruise word u helemaal verzorgd met een een lekker soepje met een luxe broodjeslunch* en appeltaart met slagroom en 2 keer koffie & thee. Na een korte wandeling van het schip naar het fort (300m) geven de gidsen je een interessante rondleiding in ‘hun’ fort gevolgd door een speurtocht in en om het fort of andere activiteit. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.

Fort Marken-Binnen was ooit onderdeel van de ‘Stelling van Amsterdam’.
Het bijzondere van dit fort is dat er veel te doen is. Zo is er bij deze cruise standaard een rondleiding en speurtocht inbegrepen en kan er voor een meerprijs (in plaats van de speurtocht) worden gelasergamed, kan je als een echte brandweerman een brandje blussen, een pubquiz doen of kan je proberen te ontsnappen uit het fort via een escaperoom! Vraag in het contactformulier naar de prijzen.

Het is mogelijk om deze cruise naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een all-inclusive drankenarrangement en/of compleet verzorgd buffet* naar keuze. Stuur ons een berichtje of bel 06 – 30 41 53 18 voor je eigen ‘dagtocht op maat’. Prijzen op aanvraag.

*Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten!