Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Over Ons

Transparent ship steering wheel

Welkom aan boord !

Wie zijn wij
Alkmaar Cruises verzorgd (culturele) dagtochten op het water vanuit Alkmaar. Op ons stoere passagiersschip Amalia ben je het hele jaar welkom voor een leuke vaartocht met familie, vrienden of zakenrelaties. Bijvoorbeeld met een lunch, diner of gewoon een gezellige borrel op het Alkmaardermeer of een vaartocht naar de Zaanse Schans, de BroekerVeiling of Amsterdam. Wij varen voor groepen, onafhankelijk van hoe groot ze zijn. Wij bieden een scala aan rondvaarten en dagtochten.

Partyschip Amalia
Ze is met haar 25 meter lengte en 4 dekken ruim en divers. Zo kan je heerlijk borrelen op het achterdek, van het uitzicht genieten op het overdekte zonnedek, loungen in zitzakken op de boeg of in de verwarmde salon heerlijk vertoeven bij wat slechter weer.
Ons recent gerenoveerde interieur straalt niet alleen klasse uit, maar is ook nog eens in een handomdraai om te bouwen tot feestzaal. Zo kan je met 50 gasten zittend dineren of tot 75 gasten aan boord ontvangen voor elk ander evenement.
Voor de feestopstelling is ons schip perfect uitgerust met een professioneel geluidssysteem, meerdere discolampen & lasers én kan onze DJ worden ingezet om het helemaal compleet te maken. Dat alles voor behapbare prijzen.
Wil je met z’n allen met een echte oldtimer bus opgehaald worden? Geen probleem, we rijden gewoon de bus voor en het feest begint al meteen bij vertrek. Hier vindt je meer informatie.

Trouwen aan boord
Trouwen of het huwelijksfeest vieren aan boord is ook mogelijk. Onze Amalia is een officiële trouwlocatie in de gemeenten Alkmaar en Uitgeest. Bij onze vaste ligplaats direct aan het gezellige centrum van Alkmaar stap je aan boord, met een parkeergarage op 3 minuten lopen van ons schip. Tevens is het mogelijk om met de trouwauto direct tot aan de valreep te rijden, waar al jullie gasten met een glas bubbels u aan boord opwachten en verwelkomen. Speciaal voor jullie rollen we de rode loper uit!

Jouw wensen, wij regelen het!
Alkmaar Cruises staat voor gezellig, gastvrij, genieten. We zetten graag dat stapje extra om uw dag onvergetelijk te maken. Verse bloemen, live muziek, het schip vooraf versieren, uw lievelingsdrankje aan boord: het kan allemaal! We hebben tevens een uitgebreide menukaart met verschillende buffetten en sitting- & running diners. Live cooking aan boord behoort ook tot de mogelijkheden.
Wilt u liever opstappen op een andere locatie? Geen probleem! Toch trouwen op het vaste land? Ons partyschip leent zich ook perfect om een vrijgezellenfeest op te vieren.
Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak voor een bezichtiging via het contactformulier of bel 06 – 30 41 53 18.